woensdag 20 mei 2009

Binnengekomen bericht via ideeënbus: Bedrijfsdiensten

Bibliotheek in Maastricht heeft gezellige kleinschalige horeca. Je kunt daar ook gebruik maken van kranten et cetera. Vermoedelijk hoef je niet eens lid te zijn. ook aantrekkelijk voor passanten. Hiervoor is nodig een eenvoudig diplomaatje sociale hygiëne. Ondergetekende heeft dit papiertje.

1 opmerking:

  1. Van u heb ik een suggestie formulier ontvangen. U meldt daarin dat in de bibliotheek in Maastricht een gezellige kleinschalige horeca is en dat u die mist in Haarlem. De wens voor een horecavoorziening is bij de directie aanwezig. In de strategie voor een nieuw gebouw is die wens ook opgenomen.

    In de herinrichting in het huidige gebouw is daar niet voor gekozen. Wij hebben nu getracht zoveel mogelijk ruimte te creëren voor onze collecties, in de brede zin van het woord, en andere functies zoals tentoonstellingen, lees- en zitfaciliteiten et cetera.

    Door het plaatsen van een warme dranken automaat blijft het wel mogelijk iets te drinken tijdens het lezen van een krant, tijdschrift of boek. Sinds kort ook tijdens het bekijken of beluisteren van een DVD. Deze, minder vergaande, service dan Maastricht bieden wij aan gebruikers van de bibliotheek aan. Zowel leden als niet leden.

    Met vriendelijke groet,

    L. Holdorp,
    Teammanager Bedrijfsdiensten

    BeantwoordenVerwijderen