donderdag 28 mei 2009

Binnengekomen bericht via ideeënbus: Klantenservice

Wil graag weer de mogelijkheid om voor langere tijd een stempel (vakantie!) te krijgen. Bijvoorbeeld zes weken!

1 opmerking:

  1. Nu in alle vestigingen de zelfservice apparatuur in gebruik genomen is, is het niet meer
    mogelijk om uitzonderingen te maken op de leentermijn die hoort bij het desbetreffende
    materiaal.

    Voor boeken is de leentermijn 3 weken, voor cd’s en dvd’s 1 week en voor bladmuziek 6 we-ken.

    Wanneer u de boeken na de leentermijn van 3 weken nogmaals wilt lenen kunt u dit doen via de verlengoptie op onze website www.sbhaarlem.nl of telefonisch via de baliemedewerker. Voor deze laatste optie wordt € 1,- in rekening gebracht, verlengen via de website is gratis. Voor beide optie’s heeft u alleen het nummer van uw lenerspasje nodig om de verlenging mogelijk te maken.

    In de zomerperiode en dan met name de periode van de basisschoolvakantie wordt op de zelf-service apparaten de leentermijn voor de boeken aangepast. De leentermijn is, in de zomer van 2009, 6 weken. Dat betekent dat iedereen dan die leentermijn heeft. Buiten die periode moet iedere 6 weken termijn handmatig worden aangepast door een medewerker. En dat past niet in het beleid van de Stadsbibliotheek als het gaat om “zelfservice waar het kan (bv. bij het lenen en inleveren van materialen) en service waar het nodig is”.

    Verder wordt het komende jaar de mogelijkheid onderzocht of er belangstelling bestaat voor een duurder lenersabonnement waarbij een van de voordelen een langere leentermijn is.




    Met vriendelijke groet,

    Lysbeth van Riemsdijk
    Teammanager Frontoffice
    Stichting Stadsbibliotheek Haarlem en Omstreken

    BeantwoordenVerwijderen