dinsdag 15 september 2009

Binnengekomen bericht via website:

De naslagwerken, teminste enkele daarvan, staan nu bij de uit te lenen boeken op de eerste verdieping(maar toch niet uitleenbaar,neem ik aan).
Voor de gebruikers van de studiezaal is dat zeer onpraktisch, bijna niet te doen. Ook de terminals om informatie op te zoeken staan op de eerste.
In de studiezaal staat helemaal niets! De atlassen, encyclopedieën, woordenboeken, die tot voor enige tijd
in deze ruimte een plaats vonden, zijn hopelijk niet verdwenen.
Zou de dienstverlening aan de gebruiker niet verbeteren als de naslagwerken binnen het bereik van de studiezaalbezoeker werden geplaatst?

1 opmerking:

  1. Wij hebben uw suggestie om de studiezaalmaterialen terug te plaatsen in de Doelenzaal ontvangen. Het is helaas niet mogelijk om uw suggestie te realiseren. De naslagwerken zijn uit de Doelenzaal weggehaald en tussen de informatieve collectie geplaatst in het kader van de herinrichting van de Centrale bibliotheek. De Doelenzaal krijgt een andere functie en is dan geen studiezaal meer. Komend najaar wordt de Doelenzaal opnieuw ingericht als activiteitenruimte. Studeren en raadplegen van materialen kan in het Open Leer Centrum op de 1e etage. Verder blijven de vide in de Doelenzaal en de Doelenzolder beschikbaar als ruimte om te studeren voor klanten die rustig willen werken.



    Met vriendelijke groet







    J. Klerk

    Teammanager

    BeantwoordenVerwijderen