woensdag 17 augustus 2011

Apparatuur/Koffieautomaat

Bij deze wl ik u vragen om de koffieautomaat in de lees-studiehoek te handhaven. Dat staat volgens mij los van de nieuwe koffiehoek (en hoeft elkaar niet te bijten). Als de bibliotheek voor iedereen wil zijn dan hoort er ook een koffieautomaat bij en desnoods ook een waterdispenser.Men kan niet van iedereen verwachten dat men voor een kop koffie twee euro moet neertellen en je ag mensen ook niet op een droogje laten staan.
Het gaat dus om het handhaven van de kofieautomaat naast de koffiebar. Uitbreiding van service in plaats van inkrimping va diensten.

1 opmerking:

  1. Onze klanten geven aan dat men een echte kofiebar mist. Deze is nu ingericht in de zogenaamde 'Tijdsbeeldbibliotheek', waar heerlijke koffie en verse vruchtensappen, taart en broodjes worden geserveerd.Wij beschouwen dat als een uitbreiding van de service.
    Naar aanleiding van adviezen van het SCP in 2008 voor de bibliotheekwereld, hebben wij geïnvesteerd in de ontmoetingsfunctie door de bibliothee wat op te frissen, te moderniseren, een populairder verblijfplaats voor iedereen te laten zijn door o.m. opknapen van de Doelenzaal en vergaderruimte, gratis wifi, meer zitplekken enz. Ook de centrale studieruimte (Doelenzolder) willen wij m.b.v. sponsorgelden laten opknappen. De koffiebar maakt onderdeel uit van deze trend.Jammer genoeg kunnen wij het niet altijd iedereen naar de zin maken.

    BeantwoordenVerwijderen