dinsdag 17 maart 2009

Binnengekomen bericht via ideeënbus: Kennis en Informatie

Er moet vast een mogelijkheid zijn, om de bijlage over financiën aan het blad 'Plus' te bevestigen. Alle maanden is deze bijlage verdwenen, vaak al de eerste dag als hij op het schap ligt. Dit vooral in Schalkwijk! Misschien een idee om de bijlage vast te maken (plakken, nieten) aan de voorbuitenzijde. Of ook een code of rode stip, dat de bijlage gaat piepen als hij meegenomen wordt.

1 opmerking:

  1. Ook wij vinden het erg jammer dat tijdschriften, of de bijlagen zoals in het geval van de Plus, worden gestolen. Onze ervaring is dat extra vastnieten weinig uitmaakt. Degene die de bijlage er uitscheurt, trekt zich daar niets van aan.
    We krijgen onze tijdschriften kant en klaar aangeleverd, voorzien van etiketten en beveilingsstrips. Uiteraard hebben we de leverancier verzocht om ook de bijlage te voorzien van een
    beveiligingsstrip, maar dit is systeemtechnisch niet mogelijk.
    Verder hebben we bij de uitgeverij geïnformeerd naar de informatie op de website Plus Online. Op deze website vindt u namelijk ook informatie en tips m.b.t. financiële aangelegenheden. De informatie is echter minder uitgebreid, en komt dus niet helemaal overeen met de financiële bijlage van de papieren uitgave.
    Wat we in ieder geval hebben gedaan, is onze surveillanten vragen om de komende periode meer aandacht te besteden aan de afdeling met tijdschriften. We hopen dat hier een preventieve werking van uit gaat, zodat u de Plus voortaan weer compleet aantreft.

    Met vriendelijke groet,

    Jan Klerk
    Teammanager Backoffice
    Stadsbibliotheek Haarlem & Omstreken

    BeantwoordenVerwijderen