maandag 1 juli 2013

Collecties/Woontijdschriften

Het tijdschriftenhoekje kent gelukkig een uitgebreid assortiment, waar ik altijd even pauze houd als ik in de stad ben en boeken haal. Een 'klantentrekkertje' voor meerdere mensen, die ook willen uitrusten en ideeën opdoen. Jammer dat er zo weinig exemplaren van woontijdschriften achter de klep liggen. Een stapeltje inzamelen van mensen die ze kwijt willen (dat zijn er velen) kost niets. Alleen een getypt briefje ophangen met een oproep (naast de bakken) en een beetje creatief durven zijn - buiten alle protocollen en afspraken. Soms staat dat laatste namelijk ook oplossingen in de weg.

1 opmerking:

  1. Dat er niet zoveel exeplaren achter de kleppen liggen heeft meerder redenen. We lenen oudere nummers van tijdschriften uit, waardoor minder exemplaren aanwezig zijn.Daarnaast willen wij in de uitlening een actuele collectie aanbieden en verplaatsen wij oudere jaargangen naar het souterrain.
    Uw suggestie klinkt eenvoudig, maar betekent in de praktijk toch dat een medewerker daarvoor tijd moet vrijmaken. Er moet overzicht worden gehouden op wat aanwezig is, in ontvangst worden genomen, bestickerd worden. De vraag is ook of er daardoor meer tijdschriften achter de klep blijven liggen, want ook deze exemplaren kunnen worden geleend.

    BeantwoordenVerwijderen