vrijdag 24 april 2015

Algemeen: gebruik kranten en computers


  1. Het komt te vaak voor dat lezers meerdere kranten tegelijk meenemen. Ik merk vaak dat andere bezoekers zich hieraan ergeren.
  2. Het komt vaak voor dat een artikel in een krant doorloopt van de linker- naar de rechterpagina. Helaas zit hier dan precies het nietje.
  3. Als ik achter een pc in de bieb zit heb ik vaak meegemaakt dat de waarschuwing dat er ‘nog 5 minuten gratis’ beschikbaar zijn onopgemerkt verdwijnt.
  4. Op de pc’s in de bibliotheek zouden geen computerspelletjes gespeeld mogen worden.

1 opmerking:

  1. 1. Het komt inderdaad voor dat een klant meerdere tijdschriften en/of kranten tegelijkertijd meeneemt. Meestal beseft de klant niet dat hij daar iemand anders mee dupeert.
    Onze toezichthouder(s) houden dit in de gaten en spreken zo nodig de klant hier op aan.
    2. Het nieten van de kranten is vanaf heden gewijzigd. Het is inderdaad behoorlijk vervelend als een katern niet als een geheel gelezen kan worden.
    3. De waarschuwing dat er nog 5 minuten aan tijd over is moet vanaf nu weg geklikt worden. Zodat de melding niet meer ongezien verdwijnt.
    4. Het is aan de klant om het internet te gebruiken voor het spelen van een game. Mocht daarbij sprake zijn van overlast voor een andere gebruiker dan kan altijd aan de
    medewerkers of toezichthouders gevraagd worden om in te grijpen.

    BeantwoordenVerwijderen