woensdag 11 januari 2012

Website/Opbouw

Wanneer gaan jullie deze absoluut met kop en schouders bovenaan de lijst van gebruikersonvriendelijke, onoverzichtelijke en chaotische website verneiuwen? Ik ben elke keer weer eindeloos bezig in alle linkjes, pulldownmenu's, doorverwijzingen te zoeken waar ik moet zijn. Ook het steeds inloggen met een 15-cijferig nummer is niet zo van deze tijd.
Ga s.v.p. wel door met moderniseren, veel dingen zijn al super (meen ik echt), zoals automatisch verlengen, betalen met betaalautomaat, computers op zaal, maar dit loopt echt hinderlijk achter.
PS. Maak dan meteen gewon een e-mailadres aan op de homepagina waar je meteen kunt reageren; een anti-span formulier is zooo 1999....

1 opmerking:

  1. De website zoals die nu is opgebouwd, is tot stand gekomen na intensief onderzoek van de wensen van gebruikers. Het is helaas niet mogelijk om aan te sluiten bij ieders voorkeur, al proberen we dat natuurlijk wel. Uw opmerkingen nemen we dan ook in ieder geval mee. In 2012 komt er een nieuwe release en zal een aantal zaken zijn verbeterd. Verder is het mischien goed om te weten dat u bepaalde widgets (die et een driehoekje in de bovenbalk)die u niet gebruikt zelf kunt verwijderen of verplaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen