woensdag 11 januari 2012

Website, catalogus/Leengeschiedenis

Graag de mogelijkheid om in de uitleencomputer te kunnen zien of men een boek al eens heeft geleend. Dus waar je je boeken scant om mee te nemen.

2 opmerkingen:

  1. Helaas is hetgeen u voorstelt (nog) niet mogelijk. De privacywetgeving maakt het niet mogelijk om in ons bibliotheeksysteem bij te houden wat onze leners ooit hebben geleend. We kunen alleen zien wat een lener op een bepaald moment opzijn pas heeft staan. Zodra de boeken worden ingeleverd, is de pas weer 'schoon'. Wij gaan wel onderzoeken om in het persoonlijke deel van de website, 'Mijn Bibliotheek' dit wel mogelijk te maken. Als deze service mogelijk wordt, brengen wij onze leners daarvan uiteraard direct op de hoogte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De privacywetgeving maakt het helaas nog niet mogelijk om uw wens te realiseren. Wij kunnen alleen zien wat een lener op een bepaald moment op zijn pas heeft staan. Zodra het materiaal wordt ingeleverd, is de pas weer 'schoon'. We gaan wel onderzoeken of uw voorstel gerealiseerd kan worden in het persoonlijke deel van onze website: 'Mijn Bibliotheek'. Als dit mogelijk wordt zullen wij onze leners daarvan z.s.m. op de hoogte brengen.

    BeantwoordenVerwijderen