maandag 12 april 2010

Maximum internettijd / Procedures

Het nieuwe computeren is even wennen. Prettig de manier van betalen. Terecht. En het is rustiger geworden. Alleen een half uur per dag is erg weinig. Ik mail/zoek bus- en treintijden, puzzelwoorden, internetbankieren, enz. Kan het zoeken op internet niet één uur worden?

1 opmerking:

  1. Dank voor uw positieve reactie op de invoering van de nieuwe wijze van betalen via de betaalautomaat. U geeft aan dat u de maximale internettijd van een half uur p.p. erg weinig vindt. Dit half uur is een voorlopige inschatting, omdat wij al onze klanten in de gelegenheid willen stellen om internet te kunnen gebruiken. Ook in de 'oude'situatie was de maximale internettijd 30 minuten. Doordat het systeem de gebruikstijd nu regelt, wordt dit strikter toegepast dan eerst. Wij nemen uw suggestie voor het verruimen van de maximale internettijd mee in de evaluatie die over enkele maanden zal plaatsvinden. Overigens: voor door de bibliotheek speciaal geselec-
    teerde databanken [in elke vestiging tenminste één pc daarvoor beschikbaar] is de maximumtijd van 30 minuten niet van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen