vrijdag 19 februari 2010

Herinrichting/Studiezaal

* De studiezaal terugbrengen in de oorspronkelijke staat: als studiezaal t.b.v. de Haarlemmers.
* Het Stedelijk Gymnasium aanspreken op het feit dat leerlingen klassikaal naar de studiezaal worden gestuurd, waar zij zich storend gedragen.
* Geen bezuinigingen van de Gemeente [op de bibliotheek] accepteren.
* Commercialisering verwerpen.

1 opmerking:

  1. Door de verbouwing van de Doelenzaal hebben wij er een prachtige activiteitenruimte bij gekregen, goed toegankelijk voor iedereen. De studieplekken op de vide zijn nog altijd beschikbaar. Ook op andere plekken in de bibliotheek zijn studie/leesplekken gemaakt. De Doelenzolder is volledig ingericht als studieruimte en altijd toegankelijk, omdat deze niet meer voor andere doeleinden wordt gebruikt. In tentamen- en examentijd worden onze studieplekken massaal door scholieren en
    studenten gebruikt. Wij zijn ons ervan bewust dat zij een andere gebruikersgroep zijn, die zich anders gedraagt dan volwassenen. Maar zeker ook deze groep is van harte welkom in onze bieb. Onze toezichthouder zal in deze periode derust in de studiezaal zoveel mogelijk bewaken. Wij begrijpen dat u overlast ervaart, maar hopen op uw begrip dat wij als openbaar toegankelijke instelling geen garanties kunnen bieden voor een algehele stilte in de studiezaal.

    BeantwoordenVerwijderen