donderdag 7 augustus 2014

Collectie / Engelse boeken

Je kan niet meer zien wat voor Engelse boeken als "Sprinter" of nieuwe aanwinsten zijn. Website zeer minimaal. Meer Engelse boeken! Niet teveel Amerikaans.

1 opmerking:

  1. Hartelijk dank voor uw reactie en opmerking over de collectie van de bibliotheek.
    Graag wil ik reageren op uw opmerking over de Engelstalige collectie. Helaas is het zo dat we een beperkt budget hebben voor de aanschaf van anderstalige boeken. Voor de aanschaf hiervan zijn wij ook afhankelijk van het aanbod bij de NBD. Verder wordt er gekeken welk genre en/ of schrijvers het meest gelezen worden. Hieruit wordt dan een keuze gemaakt. Regelmatig wordt er gekeken naar de uitleencijfers en die rechtvaardigen niet een groter bezit op lokaal niveau. Wel is het zo dat u gratis kunt reserveren (mits uw email bekent is) uit de gehele collectie van bibliotheek Zuid-Kennemerland.
    Op de website van de bibliotheek kunt u onder “mijn bibliotheek” een eigen profiel aanmaken waarin u aan kunt geven naar welke interessegebieden uw belangstelling uitgaat . Zo ziet u direct wat de bibliotheek aan bijvoorbeeld Engelstalige boeken heeft aangeschaft en kunt dit meteen reserveren. U vind dit onder deze link:
    http://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/index.php?id=1589&origin=persoonlijke-pagina
    Ik hoop u zo voldoende te hebben ingelicht. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd bij ons terecht.

    BeantwoordenVerwijderen