woensdag 27 maart 2013

Klantenservice/Inleverwand (Centrum)

(1) Het zou leuk zijn als bij de inleverwand ('terugbreng-gleuf') een opstap-krukje zou staan voor kleine kinderen om te helpen bij het inleveren van de boeken. Kinderen vinden het prachtig om boeken in de gleuf te schuiven, maar ze kunnen er niet bij en hen optillen kan niet iedereen.
(2) Het zou handig zijn als er in de jeugdafdeling een hoekje met kapstokhaken zou zijn - vooral in de winter - zodat je alle kleding en eventueel grote tassen even kwijt kunt.
PS. Mijn kleinzoon en ik vinden het altijd heel gezellig om naar de bieb te gaan!

1 opmerking:

  1. (1) De vraag naar zo'n krukje krijgen wij vaker. Kinderen vinden het inderdaad interessant om zelf de boeken in de gleuf te stoppen.Als het alleen maar een kwestie was van inwerpen (zoals bij een gewone brievenbus)kwam het krukje er. Maar inleveren moet zorgvuldig gebeuren om ervoor te zorgen dat het boek ook direct van de lenerspas wordt ontkoppeld. Te snel of te langzaam inleveren, of met twee boeken tegelijk geeft problemen en storingen. Daarom willen wij liever dat de ouder/begeleider van het kind de boeken inlevert en is de geluf niet op kinderhoogte aangebracht.
    (2) Er is een kapstokje aangebracht aan de de raamkan (westzijde) bij de B-boeken. Wellicht is u dat niet eerder opgevallen. Voor het stallen van tassen hebben wij (helaas) geen veilige plek. De daarvoor bestemde kluisjes zijn aangebracht in de nabijheid van de studieruimten, niet in de buurt van de jeugdafdeling.

    BeantwoordenVerwijderen