maandag 4 oktober 2010

Gebouwen/Verbeteringen doelenzolder

Ofschoon de Doelenzolder een fantastische plek is om te studeren, kan een aantal zaken verbeterd worden: TL-verlichting geeft onrustig licht (gebruik een Philips TL5-balk!); te weinig studeerplaatsen (plaats lange rijen tafels en stoelen in rijen achter elkaar, incl. goede middenverlichting!); meer stopcontacten voor het gebruik van laptops (de gratis wifi verbinding is sterk afhankelijk van waar je zit, rechts achter is de beste oplossing).

1 opmerking:

  1. De Doelenzolder heeft na de herinrichting een permanente studiebestemming gekregen, hetgeen gevolgen heeft voor de verlichting. Wij geven uw suggestie door aan onze technische dienst, zodat zij rekening houden bij vervanging.
    Voor de uitbreiding van stopcontacten is een flinke investering vereist, waarbij een offerte moet worden opgevraagd wij en financiële dekking moeten vinden.
    De realisering van een uitbreiding van het aantal accespoints en een goede dekking van de wifi-ontvangst (signaalsterkte) maken wij onderdeel van de aanbesteding van een nieuwe automatisering, die rond de a.s. jaarwisseling wordt verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen