donderdag 6 mei 2010

Gratis internet(tijd)/Automatisering

De internettijd is beperkt tot dertig minuten. Vijf minuten voor het verstrijken van die tijd verschijnt (eenmalig)op het scherm een waarschuwing. Omdat een half uur erg kort is, probeert men die laatste vijf miniten ook te gebruiken. Een tweede waarschuwing - bijv. één minuut voor tijd - is zeer wenselijk. Minder netjes is overigens dat toetsaanslagen tijdens die ene waarschuwing verloren gaan.

1 opmerking:

  1. Wij hebben de maximale internettijd op een half uur per dag gesteld op basis van een voorlopige inschatting van de gebruiksttijd en omdat wij al onze klanten in de gelegenheid willen stellen om internet te kunnen gebruiken. Het systeem regelt dat u vijf minuten voor tijd een melding krijgt dat het half uur bijna is verstreken. U heeft dan voldoende tijd om uw werk op te slaan. Na het half uur wordt uw internetsessie automatisch beëindigd.
    Uw melding dat toetsaanslagen tijdens de waarschuwing verdwijnen, komt door het werken met zogenaamde popup-schermen. Wij raden u aan om gedurende die korte tijd even met uittypen te wachten, zodat toetsaanslagen niet verloren gaan.

    BeantwoordenVerwijderen